Bistronomie menu

(vanaf vrijdag 18 okt 2019)

(verlof van 6  t.e.m. 15 okt)

3-gangen 40 euro: kies 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

4-gangen 49 euro: kies 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht of kaas.

(Elke dag serveren we 5 verschillende wijnen die per glas verkrijgbaar zijn, 5 euro/glas)

 

VOORGERECHTEN

 

Ceviche van Schotse zalm/ zoet-zure rode ui/ veldsla/ avocadodip

Ravioli van boschampignons en truffel/ sausje van oesterzwam/ speksnippers/ okkernoot

Artisanaal bereide garnaalkroket/ witloof-tomaatsalade/ huisbereide tartaar  (+3€/ 2 stuks)

 

HOOFDGERECHTEN

 

Schelvishaasje/ savooi-spekjes/ puree van wortel/ saffraansausje

Tournedos van hert/ rode kool/ Brusselse spruitjes/ portsausje/ gratin

Stoofpotje van wild/ zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

 

NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

Chocoladefantasie: mousse/ brownie/ chocoladeijs

Crème brulèe/ vanille-ijs

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad” (+6 euro in menu)