VOORGERECHTEN
Tonijn vitello: tonijn gebrand/ dressing van kalf en kappertjes/ appelkapper
22€
Kroket van scampi en basilicum/ tapenade van paprika
18€
Tortelloni prosciutto/ mediterraanse ratatouille/ parmezaan
16€
Carpaccio van rund/ rucola/ parmezaan/ truffeldip
21€
Garnaalkroket “Jean sur mer”/ huisbereide cocktail (1st/2st)
18€/22€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis/ puree/ fijne olijfolie/ groene kruiden/ beurre blanc
30€
Lomo “Duroc”/ aardappelnootjes/ zachte groene peper/ seizoengroentjes
32€
Wangetjes “West-vlees” traag gegaard in streekbier/grotchampignons/ frietjes gebakken in ossewit
26€
Ragout van Franse hoevekip (vol au vent)/ frietjes gebakken in ossewit
24€
NAGERECHTEN
Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room
11€
Tiramisu speculoos “le bouquet garni”
13€
Moelleux van donkere chocolade/ vanille-ijs (+- 12 min bereidingstijd)
14€
Assortiment kazen “De kaastafel Herk-de-stad”
14€