Suggesties

Vanaf vrijdag 8 maart 2024

VOORGERECHTEN 

Tonijn vitello: tonijn gebrand/ dressing van kalf en kappertjes/ appelkapper

22€

Kroket van scampi en basilicum/ tapenade van paprika

18€

Tortelloni prosciutto/ mediterraanse ratatouille/ parmezaan

16€

Carpaccio van rund/ rucola/ parmezaan/ truffeldip

21€

Garnaalkroket “Jean sur mer”/ huisbereide cocktail  (1st/2st)

18€/22€


HOOFDGERECHTEN 

Noordzeevis/ puree/ fijne olijfolie/ groene kruiden/ beurre blanc

30€

Lomo “Duroc”/ aardappelnootjes/ zachte groene peper/ seizoengroentjes

32€

 Wangetjes “West-vlees” traag gegaard in streekbier/grotchampignons/ frietjes gebakken in ossewit

26€

Ragout van Franse hoevekip (vol au vent)/ frietjes gebakken in ossewit

24€

 


NAGERECHTEN

Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room

11€

Tiramisu speculoos “le bouquet garni”

13€

 Moelleux van donkere chocolade/ vanille-ijs     (+- 12 min bereidingstijd)

14€

Assortiment kazen  “De kaastafel Herk-de-stad” 

14€