A la carte

(vanaf vrijdag 18 okt 2019)

(verlof van 6 t.e.m. 15 okt)

VOORGERECHTEN

 

Ceviche van Schotse zalm/ zoet-zure rode ui/ veldsla/ avocadodip

17 euro

Ravioli van boschampignons en truffel/ sausje van oesterzwam/ spiksnippers/ okkernoot

15 euro

Artisanaal bereide garnaalkroket/ witloof-tomaatsalade/ huisbereide tartaar  (+3€/ 2 stuks)

14 euro


HOOFDGERECHTEN

 

Tournedos van hert/ rode kool/ Brusselse spruitjes/ portsausje/ gratin

27 euro

Schelvishaasje/ savooi-spekjes/ puree van wortel/ saffraansausje

24 euro

Stoofpotje van wild/ zacht gegaard in streekbier/ herfstgarnituur/ frietjes in ossewit

23 euro


SUGGESTIES

 

Deze worden regelmatig aangepast en kunt u op het krijtbord in de zaak terugvinden


NAGERECHTEN

 

Dame Blanche / warme chocolade / lobbige room

10 euro

Chocoladefantasie: mousse/ brownie/ chocoladeijs

11 euro

Crème brulèe/ vanille-ijs

9 euro

 

Assortiment kazen “De Kaastafel Herk-De-Stad”

12 euro