VOORGERECHTEN
Ceviche van gegaarde scampi’s/ appel/ tomaat/ komkommer
21€
Ambachtelijke aspergekroket/ serranoham/ kruidensalade
17€
Asperges op Vlaamse wijze/ hoeveboter/ tuinkruiden
19€
Carpaccio van rund/ rucola/ parmezaan/ truffeldip
21€
Garnaalkroket “Jean sur mer”/ huisbereide cocktail (1st/2st)
18€/22€
HOOFDGERECHTEN
Noordzeevis/ romige risotto/ asperge
31€
Runderhaasje “Haspengouwbeef”/ mini gratin/ lichte jus
32€
Medaglione-ravioli van asperges/ fijne groentjes/ tuinkruiden
28€
Ragout van Franse hoevekip (vol au vent)/ frietjes gebakken in ossewit
24€
NAGERECHTEN
Dame Blanche/warme chocolade/lobbige room
11€
Ananas gemarineerd/ Wilderen gin/ kerssorbet
13€
Crème brûlée/ vanille
12€
Assortiment kazen “De kaastafel Herk-de-stad”
14€